top of page

Acupunture

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeskunde die steeds populairder wordt bij mensen die op zoek zijn naar natuurlijke, holistische benaderingen van gezondheid en welzijn. Door het plaatsen van zeer dunne naalden op specifieke punten in het lichaam, kan acupunctuur de energiestroom in het lichaam reguleren en de zelfhelende kracht van het lichaam activeren.

acupuncture-pexels-ryutaro-tsukata-5473184.jpg

Waarom acupuncture

Onze bekwame acupuncturiste heeft jarenlange ervaring en is toegewijd aan het helpen van onze klanten bij het bereiken van hun optimale gezondheid. Of u nu last heeft van pijn, stress, slapeloosheid, angst of een ander gezondheidsprobleem, wij kunnen u helpen de oorzaak van uw klachten te identificeren en behandelen met acupunctuur.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe acupunctuur uw leven kan veranderen!

Acupunture is voor jou

  1. Pijn: Acupunctuur kan helpen bij de behandeling van verschillende soorten pijn, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, artritis, pijn veroorzaakt door letsel, enzovoort.

  2. Stress en angst: Acupunctuur kan helpen bij het verminderen van stress en angst. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de slaap en het verminderen van depressie.

  3. Spijsverteringsproblemen: Acupunctuur kan helpen bij de behandeling van verschillende spijsverteringsproblemen.

Praktisch

Pen, notebook, and smartphone on the table

Prijs

€/sessie

Desk

Afspraken mogelijk op:

dinsdag

Simone_edited.png

Acupuncturist

Simone Smaniotto

bottom of page