top of page

Ademhaling Coaching

Als Wim Hof Certified Instructor begeleidt Marie Genicot je in diepe ademhaling sessies. Ze bieden intense rust, hebben een ontstekingsremmende functie en zijn zeer efficiënt om stress te bestrijden.

 

- Groepsessies elke dinsdagavond van 19u tot 20u bij Balansis

- 1 op 1 begeleiding op afspraak (stuur een mailtje naar hello@balansis.be)

Image by Fabian Møller

Waarom ademen belangrijk is...

Onze adem is onze spirit, onze levenskracht. Het is ons instrument om diep naarbinnen te gaan, en om verandering te brengen. Velen onder ons gebruiken dit instrumentop de verkeerde manier. Door bewust te worden van deze kracht kan je al zeer snelmeester worden van de reactie van je lichaam op stress, angst en onverwachte situaties.

 

Naast de vele voordelen op vlak van welzijn is onze adem in staat om ons meer energie tegeven, onze hormonen terug op peil te brengen, onze immuniteit te versterken, ons bloed beterte laten stromen en onze slaapkwaliteit te verbeteren.

 

Een ademhaling sessie neemt je mee “op reis”, op ontdekkingsreis binnenin jezelf. In eenveilige omgeving maken we (terug) connectie met onze spirit en ons lichaam. We ontdekkenhoe diep de psychologische en emotionele impact van de adem kan zijn. Dit allesresulteert in een intense meditatieve toestand, waarin intrusieve gedachten plaats makenvoor rust, en gevoel. We maken terug connectie met het “hier en nu”, en met wie we échtzijn. Een stapje verder weg van de angst, onrust en onzekerheden die ons verhinderen omvoluit te Leven.

 

De sessies worden in groep gegeven, waarbij de kracht van de groep zeer boeiend is om teleren groeien en los te laten. 1 op 1 begeleiding is uiteraard ook mogelijk.

 

Meer info op:

www.followyourheartbeat.be

Praktisch

Pen, notebook, and smartphone on the table

Prijs

€20/sessie

Image by Brett Jordan

Sessies mogelijk op:

dinsdag om 19u

thumbnail_IMG_9281_edited.jpg

Ademcoach

Marie Genicot

bottom of page