top of page

DIENSTEN

20211211_140802.jpg
DSC04356.JPG
IMG_7579_edited.jpg

FLOAT THERAPIE/FLOATING

Stap een kamer binnen die vrij is van alle afeiding. Focus volledig op jezelf op een manier die alleen mogelijk is in onze ultramoderne float rooms. Stap ontspannen, verfrist en herboren naar buiten.

PSYCHOLOGEN EN THERAPEUTEN

Wij helpen u de nodige stappen naar holistische gezondheid te zetten. Ons team van professionals heeft een diversiteit aan specialisaties. Samen met u, werken we aan de uitdagingen van het leven.

MINDFULNESS TRAINING

Ervaar de sleutel tot stressvermindering door middel van mindfulness training. Leer uw aandacht te trainen en uw bewustzijn op te bouwen door middel van bewezen en geteste technieken.

Image by Colton Sturgeon
Image by Medienstürmer
acupuncture-pexels-ryutaro-tsukata-5473184.jpg

STRESS EN BURNOUT COACHING

Onze experts maken oplossingen op maat om u te helpen omgaan met de uitdagingen van acute en chronische stress of burn-out. Samen vinden we balans.

LOOPBAANBEGELEIDING

Ons deskundige adviseur helpt bij het vinden van antwoorden op loopbaanvragen in ieder stadium van een mensenleven.

ACUPUNCTURE

Onze specialist gebruikt deze oude oosterse traditie om uw huidige pijnen te verbeteren.

yoga
Image by Dylan Gillis
iceberg subconscious_edited.jpg

YOGA

Het vinden van een holistische balans voor ons lichaam en onze geest is belangrijk. Iedereen, gaande van beginners over aanstaande moeders tot volleerde beoefenaars, kan aansluiten bij een passende groep en ervaren hoe je de voordelen van bewuste fysieke oefeningen in je dagelijks leven kan benutten.

PRO WORKSHOPS

Get to the next level with one of our professional workshops which have been meticulously crafted to tap into each person's intelligence, creativity and energy in order to boost your team as individuals and as a collaborative unit.

MINDSET COACHING

Ontdek je volledig potentieel en leer je vat te krijgen op onderbewustzijn waardoor jouw lichaam tot rust komt en het zelfhelende vermogen optimaal kan werken.

Diensten: Services
bottom of page