DIENSTEN

20211211_140802.jpg
DSC04356.JPG
IMG_7579_edited.jpg

FLOAT THERAPIE/FLOATING

Stap een kamer binnen die vrij is van alle afeiding. Focus volledig op jezelf op een manier die alleen mogelijk is in onze ultramoderne float rooms. Stap ontspannen, verfrist en herboren naar buiten.

PSYCHOLOGEN EN THERAPEUTEN

Wij helpen u de nodige stappen naar holistische gezondheid te zetten. Ons team van professionals heeft een diversiteit aan specialisaties. Samen met u, werken we aan de uitdagingen van het leven.

MINDFULNESS TRAINING

Ervaar de sleutel tot stressvermindering door middel van mindfulness training. Leer uw aandacht te trainen en uw bewustzijn op te bouwen door middel van bewezen en geteste technieken.

Image by Colton Sturgeon
Image by Medienstürmer
acupuncture-pexels-ryutaro-tsukata-5473184.jpg

STRESS EN BURNOUT COACHING

Onze experts maken oplossingen op maat om u te helpen omgaan met de uitdagingen van acute en chronische stress of burn-out. Samen vinden we balans.

LOOPBAANBEGELEIDING

Ons deskundige adviseur helpt bij het vinden van antwoorden op loopbaanvragen in ieder stadium van een mensenleven.

ACUPUNCTURE

Onze specialist gebruikt deze oude oosterse traditie om uw huidige pijnen te verbeteren.

yoga
tangerine-newt-RgT22Ixcq4Y-unsplash.jpg
Image by Fuu J

YOGA

Het vinden van een holistische balans voor ons lichaam en onze geest is belangrijk. Iedereen, gaande van beginners over aanstaande moeders tot volleerde beoefenaars, kan aansluiten bij een passende groep en ervaren hoe je de voordelen van bewuste fysieke oefeningen in je dagelijks leven kan benutten.

ORTHOMOLECULAIRE THERAPIE

Orthomoleculaire therapie verdiept zich in de fysiologie, de pathologie en de biochemie van het lichaam om inzicht te krijgen en de disbalans te vatten. Met een lichaam uit evenwicht kan je leven, maar dagelijks goed functioneren wordt een uitdaging.

ENERGETISCHE THERAPIE - HEALING

Breng je energie in balans bij Balansis. Met healing grijpen we de kans om genezing te bevorderen via je energetische lichaam ipv via je fysieke lichaam.We gebruiken dat deel van ons ‘zijn’, onze energie dus om op in te grijpen.Het is een belangrijke aanvulling voor je herstel en algemeen welzijn.