top of page

DYNAMIC VINYASA YOGA

met Olivia Fonseca

Vinyasa betekent letterlijk ‘in de juiste volgorde plaatsen’ en wijst op het verbinden van beweging en ademhaling. De yogahoudingen vormen als het ware een ‘flow’ en vloeien op het ritme van de ademhaling in elkaar over.

 

Deze vorm van yoga kent geen strikte volgorde en kan telkens anders worden ingevuld, van de welgekende zonnegroeten tot dynamische variaties van zowel staande als zittende houdingen. Het is een meer actieve vorm van yoga, ideaal voor zij die zowel lichaam als geest wensen testimuleren.

 

We werken tijdens deze sessies aan een bewuste ademhaling en het versterken en versoepelen van de spieren. Er komt steeds veel energie vrij, waardoor het de bloedsomloop stimuleert en bijgevolg helpt om het lichaam te reinigen. Ideaal om stress te reduceren, je beter in je vel te voelen, je vitaliteit en concentratie te verhogen en je slaap te verbeteren.

DSC05866 copy.jpg

Vinyasa yoga is zowel geschikt voor beginners als meer doorwinterde yogi’s. De lessen zijn steeds toegankelijk voor ieder niveau. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar hello@balansis.be.

bottom of page