top of page
Mindfulness training: Services
Stone Balancing

MINDFULNESS TRAINING

Mindfulness in actie

met Karin van Eetvelt en Robert Kramps

Van 28 februari t/m 28 maart 2023 geven Karin van Eetvelt en Robert Kramps een training Mindfulness in actie  in Antwerpen. 

 

Waarom?

Omdat het belangrijk is om deze vaardigheid te blijven trainen gezien de overdaad aan prikkels in onze wereld. Momenten vrijhouden in je agenda hiervoor kan heel helpend zijn.

Omdat het makkelijker en leuker is samen met anderen te trainen.

Omdat ons lichaam nood heeft aan rust en we er niet altijd in slagen om dit zelf te organiseren. Of omdat we nieuwe, gezondere manieren zoeken.

Omdat we ons soms afvragen waar we eigenlijk mee bezig zijn en soms nood hebben aan wat meer diepgang in ons leven.

De dagelijkse omgang met mensen en sommige dingen in ons leven, kunnen veel spanning geven. We maken ons bijvoorbeeld zorgen , we maken ons kwaad, we vragen ons af wat er in en met ons leven gebeurt. Iedereen heeft zo wel enkele persoonlijke gebeurtenissen die spanning en stress veroorzaken en die veel energie van ons vragen.

Karin.jpg
Robert.jpg

In deze training leren we deze gebeurtenissen te herkennen en onze automatische piloot los te laten. Onze opmerkzaamheid over wat zich afspeelt in ons lichaam en onze geest vergroot , we worden bewuster van wat onze zintuigen waarnemen (horen, zien, voelen, ruiken en proeven) en hoe we reageren op situaties. Verandering en aanvaarding komen dan als vanzelf met als positieve gevolgen: minder stress, meer energie, meer levenslust en een gezond lichaams- en mentaal bewustzijn. Zo ontstaat er een andere levenskwaliteit.


We oefenen gedurende 5 weken met allerlei verschillende technieken zodat je kan kiezen wat het beste voor jou werkt. Als we ook buiten de lesdagen elke dag even tijd maken om de technieken te oefenen dan is de slaagkans op duurzame verandering enorm. Als onderdeel van de cursus ontvang je wekelijks een handout met achtergrond- en oefenmateriaal dat je thuis kan gebruiken.

Wanneer?

Van 28 februari t/m 28 maart 2023 we bieden de training aan op de dinsdag van 17.30u - 19.30u. Prijs € 250.

 

Wij kijken er alvast naar uit en hopen van jullie hetzelfde. Jij kan hier direct inschrijven of via mail naar hello@balansis.be. Indien u reserveert per mail gelieve dan uw keuze van uur op te geven.

 

Kostprijs is 250 euro.  U kunt direct op de website betalen of op het rekeningnummer van Balansis: BE74 7330 5963 330.

​Als je nog twijfelt of vragen hebt, kan je een gesprek aanvragen bij Karin en Robert (in Balansis of online) via hello@balansis.be. Dit gesprek is niet inbegrepen in de prijs en bedraagt 65 euro per uur.

bottom of page