top of page
20220412_155441 (1)_edited.jpg

Onze tarieven 

Het tarief van het behandeltraject hangt af van de therapie en de duur van de afspraak. Voor sommige behandelingen wordt er altijd gestart met een intakegesprek.

 

BETALINGEN

We geven de voorkeur aan contante betalingen. Als alternatief is betaling via een QR-code van de Bancontact-app mogelijk. Vraag je therapeut ook zeker naar terugbetalingsmogelijkheden.

TERUGBETALING PSYCHOLOGEN

Voor psychologische begeleiding heb je recht op een terugbetaling van 10 euro per sessie met een maximum van € 150 per kalenderjaar en per persoon.

LOOPBAANCHEQUES

Als je vragen hebt over je loopbaan, de balans op je werk kwijt bent of steeds meer last hebt van stress op het werk, dan kan je een coaching traject volgen bij onze cooach en betalen met  loopbaancheques gebruiken. Loopbaancheques kan je aanvragen via VDAB,je betaalt €80 voor 7 sessies van 1 uur.

 

AFSPRAAK ANNULEREN?

Als je om onvoorziene omstandigheden je afspraak moet verzetten of annuleren, gelieve dit minstens 48 uur van tevoren te doen. Als je dit niet tijdig doet, moeten we helaas de sessie toch aanrekenen. Bedankt dat je je afspraak beschikbaar stelt voor andere cliënten. Jij waardeert het immers ook om tijdig een afspraak te kunnen maken op een geschikt moment.

Helaas moeten we deze voorwaarden hanteren om te voorkomen dat anderen lang moeten wachten en om misbruik van het verplaatsen van afspraken tegen te gaan.

 

We houden onze agenda en planning graag in eigen handen. Daarom is het niet mogelijk om een gemaakte afspraak online te annuleren. Als dit het geval is, neem dan gerust persoonlijk contact met ons op.

bottom of page