top of page

SLOW & MINDFUL FLOW

Slow flow yoga is, zoals de naam reeds aangeeft, een yogastijl met een langzamer tempo. Tijdens een slow & mindful sessie, doe je ongeveer de helft van het aantal poses dan in een traditionele yogales. Er wordt telkens meer tijd genomen om te ademen en dieper te gaan in iedere houding.

 

De focus van deze lessen is afwisselend: soms ligt de nadruk op de ademhaling en meditatie, terwijl op andere momenten zachte bewegingen en rekoefeningen de overhand zullen nemen. De ademhaling wordt telkens gekoppeld aan de bewegingen om een meditatieve en ontspannende ervaring te creëren. Verrijkt met elementen van mindfulness, is deze vorm van yoga ideaal om bewuster te leren leven, stress te reduceren, je focus te verhogen, je slaap te verbeteren, blessures te voorkomen en je spieren te versterken en te versoepelen.

 

met Olivia Fonseca
IMG_8672.jpg

Slow & Mindful Flow yoga is zowel geschikt voor beginners als meer doorwinterde yogi’s. De lessen zijn steeds toegankelijk voor iederniveau. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar hello@balansis.be.

bottom of page