top of page

Voedingsadvies

Voedingsadvies en orthomoleculaire therapie richten zich op het gebruik van voedingsstoffen om gezondheidsproblemen te behandelen en te voorkomen. Deze benaderingen benadrukken het belang van een gezond en uitgebalanceerd dieet en het gebruik van voedingssupplementen om de algehele gezondheid te bevorderen.

pexels-alleksana-4113834.jpg

Waarmee kan een 
voedingscoach me helpen

Een voedingscoach kan u helpen bij het verbeteren van uw eetgewoonten en het bereiken van uw gezondheidsdoelen door middel van persoonlijk voedingsadvies. 

  1. Het opstellen van een persoonlijk dieetplan: een dieetplan op maat maken dat rekening houdt met uw specifieke behoeften, voorkeuren en doelen.

  2. Het bieden van begeleiding en ondersteuning: bij het maken van gezonde keuzes en het aanbrengen van veranderingen in uw eetgewoonten.

  3. Het bieden van educatie en advies: Een voedingscoach kan u voorzien van educatie en advies over voeding en gezondheid, zodat u beter geïnformeerde keuzes kunt maken over uw dieet en levensstijl.

Waarmee kan een orhomoleculaire therapeute me helpen?

Een orthomoleculaire therapeut kan u helpen bij het optimaliseren van uw gezondheid door middel van gepersonaliseerde voeding- en suppletieadviezen. Hier zijn enkele manieren waarop een orthomoleculaire therapeut u kan helpen:

  1. Het identificeren van voedingstekorten: Een orthomoleculaire therapeut kan u helpen bij het identificeren van eventuele voedingstekorten in uw dieet en deze aanvullen met de juiste voedingssupplementen.

  2. Het behandelen van gezondheidsproblemen: Een orthomoleculaire therapeut kan helpen bij het behandelen van diverse gezondheidsproblemen, zoals spijsverteringsproblemen, hormonale disbalans, ontstekingen, vermoeidheid en stress, door het aanpassen van uw voeding- en levensstijlgewoonten.

  3. Het opstellen van een persoonlijk voedingsplan: Een orthomoleculaire therapeut kan een gepersonaliseerd voedingsplan maken dat rekening houdt met uw specifieke behoeften, voorkeuren en doelen.

  4. Het monitoren van de voortgang: Een orthomoleculaire therapeut kan de voortgang van uw gezondheid monitoren en de behandeling aanpassen indien nodig.

Praktisch

Pen, notebook, and smartphone on the table

Prijs

€/sessie

IMG_20230126_172007_edited.jpg

SARAH VAN DE WIEL

Ursula yoga2.jpg

URSULA PAUWELS

bottom of page