top of page

Voetrefexologie

Voetreflexologie is een holistische therapie die zich richt op het behandelen van diverse fysieke en emotionele aandoeningen door middel van drukpuntmassage op specifieke delen van de voeten.

voetreflexologie_1_.png

Waarom voetreflexologie
inzetten

Deze techniek gaat ervan uit dat de voeten een reflexpunt zijn voor verschillende organen en delen van het lichaam en dat door het masseren van deze punten, de energiestroom kan worden hersteld en het zelfhelend vermogen van het lichaam kan worden gestimuleerd. Veel mensen ervaren voetreflexologie als ontspannend en kalmerend, en het kan helpen bij het verlichten van stress, pijn, en andere symptomen.

Voordelen van voetrefelxologie

Voetreflexologie kan verschillende voordelen bieden voor zowel het lichaam als de geest. Hieronder vindt u een aantal van de belangrijkste voordelen:

  1. Verlichting van stress en spanning: Voetreflexologie kan helpen bij het verminderen van stress en spanning door het lichaam te helpen ontspannen. Het kan ook bijdragen aan een betere nachtrust en een verhoogd gevoel van welzijn.

  2. Verlichting van pijn: Voetreflexologie kan helpen bij het verlichten van pijn in het lichaam, zoals hoofdpijn, rugpijn, en artritis. Dit komt doordat het masseren van bepaalde drukpunten op de voeten de doorbloeding kan verbeteren en de pijn kan verminderen.

  3. Stimulering van de bloedsomloop: Door het masseren van de voeten kan de bloedsomloop worden gestimuleerd, wat kan bijdragen aan een betere gezondheid en een snellere genezing van blessures.

  4. Versterking van het immuunsysteem: Voetreflexologie kan het immuunsysteem stimuleren, wat kan bijdragen aan een betere bescherming tegen ziektes en infecties.

  5. Verbetering van de spijsvertering: Voetreflexologie kan de spijsvertering verbeteren door de doorbloeding te verbeteren en de spijsverteringsorganen te stimuleren.

Praktisch

Pen, notebook, and smartphone on the table

Prijs

€/sessie

Desk

Afspraken mogelijk op:

maandag: 11u - 15u

ellen rombouts-73_edited.jpg

Voetreflexologe

Ellen storms

bottom of page