Jolien_edited_edited.png

YIN YOGA

met Jolien Baeten

Yin yoga is een vorm van yoga waarbij je niet dynamisch van de ene houding in de andere gaat. Je blijft langer tussen de 2-6min in één houding, waardoor er bewust niet gewerkt wordt op de spieren maar wel op het onderliggend bindweefsel. Je wordt door en tijdens het beoefenen van yin yoga meer mindful, rustig en je kan even je denkmolen uitschakelen.

Deze vorm van yoga kan ondersteunend werken bij reuma, fybromyalgie of chronische pijn/vermoeidheid. Daarnaast beoefenen veel sporters yin yoga om blessures te vermijden. Yin yoga kan ook verlichting geven als je last hebt van terugkomende nek- en rugklachten of spanningshoofdpijn. 

We werken tijdens deze sessies op verschillende mentale energiebanen en meridianen om blokkades vrij te maken. Mensen die kampen met een burnout, depressie of stressgevoelens hebben baat bij deze vorm van yoga.

 

De lessen zijn op beginnersniveau en kunnen dus door iedereen gevolgd worden. Schrijf je hier direct in. Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar hello@balansis.be.

Prijs per les = 15 euro of je schaft een 9 beurtenkaart aan voor 135 euro en dan krijg je een gratis 10de les aangeboden (zie abonnementen).

 

Iedere maandag om 19u30.

conscious-design-893qZckG6I4-unsplash.jpg