top of page

ILVY WESTHOVENS

Coach: Stress, Burnout & Loopbaan

 

Talen: Nederlands en Engels

Ilvy is 38 jaar, is getrouwd en heeft 3 kinderen. Ze is 16 jaar actief geweest in de retailsector. Door onderaan de ladder te starten heeft ze ervaring met de uitdagingen die zowel management als personeel ervaren. Verschillende jaren heeft ze zelf de functie van manager op zich genomen waar ze vooral het potentieel zag in de mensen en zette ze zich zonder moeite in om hun te helpen groeien zowel op proffesioneel vlak als op persoonlijk vlak. 

Haar aanpak en visie was anders dan de aanpak van haar collega’s en van haar werkgever. Dit heeft mede ervoor gezorgd dat ze in burn-out is gegaan met later de diagnose fybromyalgie en SLE. Hierdoor is ze gaan stilstaan bij zichzelf en bij wat echt belangrijk is in haar leven. Zij is ondersteuning gaan zoeken bij mensen die haar op holistische manier hebben ondersteunt.  

Ze volgde een brede en diepgaande coaching opleiding bij Anja Pairoux waar ze haar certificaat behaalde. Daarop volgde ze een coaching opleiding als loopbaancoach zodat mensen met een loopbaanvraag ook bij haar te recht kunnen met hun loopbaancheques. Ze is hiervoor aangesloten bij een erkend loopbaancentrum en partner van VDAB. 

Eén van Ilvy’s passies is werken met kwetsbare jongeren. Ze heeft een jaartraject doorlopen samen met een jongere bij YAR vlaanderen ( YAR wonen programma ). YAR vlaanderen werkt met vrijwillige coaches een programma waar ze graag deel van uit maakt.  

Het is haar missie om mensen in hun kracht te leren staan en keuzes te maken die goed bij zichzelf passen. Zo draagt ze haar steentje bij aan een gelukkiger en meer open maatschappij.  

Ze gaat met je aan de slag en gebruikt hiervoor verschillende tools zoals de stickman van Dr. Thurman Fleet, MBTI, kernkwadranten, waardekaarten,… . Je gaat aan het werk met oefeningen om meer inzichten te krijgen. De verschillende oefeningen en tools worden ingezet naar gelang de sessies verlopen dit is dus verschillend per persoon want iedereen is uniek en heeft andere noden. 

Tussen de sessies door blijft Ilvy beschikbaar, dit om je bijkomende ondersteuning te bieden. Je kan dan mailen of via WhatsApp je vraag stellen. Vragen of moeilijkheden dienen steeds te gaan over wat er besproken is tijdesn een sessie of een oefening waarmee je vastzit. Ze zal reageren tijdens kantooruren en wanneer ze voldoende aandacht kan schenken aan je vraag. 

Zeg je JA ik wil tijd vrijmaken voor mezelf en ontdekken hoe ik oude patronen kan herkennen en doorbreken? 

Aarzel dan niet om contact op te nemen ! 

Ilvy.jpg
Jessica Lin: TeamMember
bottom of page