top of page

Transformational workshop

met Selina Ahankour

· 4 weeks programma

· 2 uur per week ( 19-21u)

· 10 à 12 workshopleden

· €200 per programma

· Interactief, intensief, theoretisch en praktisch. Met meditatie en Yoga en ademhalingsoefeningen. Netwerken met andere workshopleden.

· Werkboek inbegrepen.

Transformation Workshop 21+ 

 • Stress en angst management à U moet niet onderschatten wat het belang is van mentale fitheid. Een goede mentale fitheid draagt bij aan het verbeteren van uw fysieke gezondheid. We focussen op bewustzijn, herkennen van stressignalen en doorbreken van stress en angst. In deze workshop krijgt u de tools aangereikt om stress en angst het hoofd te bieden. Gebruik stress als springplank naar gezondheid, succes en geluk. Dat maakt van jou een goede stressmanager!

 • Liefde, Relatie en seksualiteità Betere relaties bouwen, eerst zelfliefde, dan liefde voor een ander, rationele intimiteit en bewustwording rond seks en seksualiteit. seksuele empowerment. Vooral verbinding met jezelf vanuit passie, meditatie en toewijding.

 • Doelen stellen en bereiken à In de workshop "Doelen stellen en bereiken" krijg jij een blauwdruk aangereikt om je doelen te bereiken. Elke dag een stapje zetten om dichter bij je doelen te geraken. Steeds een stukje in de werkelijkheid vorm geven zodat jouw dromen in vervulling gaan. Je leven zal niet meer hetzelfde zijn!

 • Jezelf en anderen begrijpenà Tijdens deze verfrissende praktijkgerichte cursus werken we intens aan het erkennen van je persoonlijke authenticiteit. Op basis van deze zelfkennis leer je bewustere keuzes maken zodat je zelf je toekomst beter kan creëren.

 • Geluk en innerlijke vrede versterkenà In deze workshop leer je de 10 rituelen naar innnerlijke vrede. Innerlijke vrijheid begint bij zelfkennis. Inzicht in je gevoelens, drijfveren, verlangens en patronen maakt het mogelijk om beter voor jezelf te zorgen. Er zijn 10 stappen te volgen om een diepe toestand van vrede en vreugde te vinden, waarbij je niet meer afhankelijk bent van omstandigheden, of van wat anderen in jouw omgeving wel of niet doen (of gedaan hebben).

 • Voor leerkrachten :à klasmanagement , moeilijke klassen en probleemleerlingen. Verbinding maken met de klas.

 • Voor ouders à Gezond opvoeden, realiseerbare grenzen stellen voor uw kind, communicatie en verbinding maken met uw kind. Omgaan met schuldgevoelens en herkennen van eigen onopgeloste jeugdtrauma’s en angsten.

 • De juiste balans vinden tussen leiden en los laten. Omgaan met uitdagende , stressvolle situaties als ouder. Probleemgedrag managen.

.

Transformation Workshop 13 - 21 

 • Stress en prestatiedruk à Hoe omgaan met stress en prestatie druk op school, versterk je mentale veerkracht, herken de gevaren van teveel stress + tools om er correct naar te handelen.

 • Zelfbeeld / zelfzekerheid à ontwikkel een positief zelfbeeld en versterk je zelfvertrouwen.

 • Liefde, relatie en seksualiteit à stel je kennis en attitude in vraag, herkennen van grenzen, beeldvorming en invloed sociaal media, praten over taboes rond seks, etc.

 • Geloofsovertuigingen à wat geloof je echt over jezelf en de wereld? Jouw persoonlijke gedachten creeren jouw persoonlijke realiteit.

 • Diggy wijs / sociaal media wijs à Herken fake nieuws, sociaal media positief gebruiken, gevaren van sociaal media, etc.

 • Emotionele intelligentie à Emotie regulatie, emphatisch communiceren, optimistisch en hoopvol ingesteld zijn. Als je emotioneel intelligent bent, beschik je over heel wat life skills die je helpen om vlot de vele uitdagingen te trotseren die het leven onvermijdelijk met zich meebrengt.

bottom of page